RÓLUNK
Ki? Mi? Hogyan?

Engedje meg, hogy röviden bemutassuk önnek cégünket. A HSC Motor Kft. 2003. évi alapítása óta foglalkozik import termékek forgalmazásával, távol-keleti gyártók képviseletével.

A jó kapcsolatoknak köszönhetően 8 éve megkaptuk a Foton traktorok kizárólagos képviseletét.  A Foton Kínában piacvezető az építőipari gépek, traktorok, kombájnok valamint a kamionok gyártásában. Az évek alatt Magyarországon több mint 550db Foton traktor került értékesítésre, melyek azóta is megbízhatóan működnek.

A kereslet és a piaci igények növekedésének köszönhetően megkezdtük a forgalmazását elérhető árú és jó minőségű munkaeszközöknek, pl. talajmarók, vízszintes tengelyű szárzúzók, kommunális munkaeszközök különféle mezőgazdasági gépek és kardántengelyeknek.

A tavalyi évtől gyártjuk és forgalmazzuk a 15 éves múltra visszatekintő G-Jet márkajelzésű kertészeti és szántóföldi permetezőgépeket 200 litertől 4000 literig, 6métertől 24méter szórókeret szélességig valamint gödörfúrókat, talajlazítókat, melyeket főként Olaszországi beszállítók alkatrészekből állítjuk össze a domaszéki telephelyünkön.

Telephelyünkön termékeink megtekinthetőek, tekintélyes raktárkészlet áll vevőink rendelkezésére.

A megrendelt gépeket rövid határidővel legyártjuk és a szállítást költséghatékonyan bonyolítjuk, valamint biztosítjuk az országos garanciális szerviz szolgáltatást.

További információk: 06 70-9532800, 06 70-3804516, Alkatrész raktár: 06 70-3804508

Kapcsolat felvétele